Søte homo menn hemmelig nummer

søte homo menn hemmelig nummer

Ikke la folk sitte igjen med en sekkebetegnelse av en legning. Bifil er ingen legning i seg selv, da ville det være mulig å velge det vanskelige bort. Hilsen Hanna foreldretrøbbel Innsendt av: Anonym Jeg har fortalt at jeg er lesbisk til de fleste venner og kollegaer, men sliter i forhold til foreldrene mine. Har dere noe tips om hvordan jeg kan si det til dem? Pappa er liberal, en ekte 68'er som sikkert hadde godtatt det. Mamma derimot er veldig konservativ.

Hun er oppdratt strengt og litt gammeldags, mener at ting bør være som de er også videre. Hun mener at homofile ikke bør få gifte seg eller adoptere barn. Hun hater å snakke om sånne ting og virker som hun syns det er et ekkelt tema.

Hver gang jeg tenker at jeg skal si det finner jeg en god grunn til å la være. Noe som skal skje i de nærmeste dagene eller ukene som ikke må "forstyrres" av en sånn nyhet. Har aldri hatt kjæreste. Det plager meg veldig, for det er vel ikke normalt å være nærmere 30 uten å noengang ha hatt det? Jeg har tenkt at det kunne være fint å fortelle dem det når jeg får kjæreste, men tenk om det aldri skjer?

Hilsen jente, 26 år. Kjærligheten kan være vanskelig å finne for alle. Noen finner kjærligheten fort, mens andre bruker lengre tid. Det viktigste er at du ikke gir opp. Drømmedama kan komme når du minst venter det! Hilsen Hanna og Håkon Besteforeldre Innsendt av: Vil jo gjerne at de skal vite der, men er jo redd for at de skal bli borte om de ikke liker det.

Jeg har nesten en kjæreste nå, og hun er kjempe søt, tror det bare er et spørsmål om tid før vi blir sammen. De har møtt henne, men likevel, jeg er veldig redd for hvordan de vil reagerer når de får vite det.

Jeg har valgt og ikke si det til de i klassen min, men likevel har jeg jo lyst til å kunne skrike ut at jeg også har en jeg er glad i, selv om det er en hun og ikke en hann som blir regnet som normalt. Klem fra BiJente Vi kjenner jo ikke besteforeldrene dine, og vet dermed ikke hvordan de vil reagere, her bør du kanskje spørre foreldrene dine hva de tror? Flere velger å ikke komme ut under skolegangen, hvor frykten for at medelevene i klassen skal tro at man "titter" i garderoben eller dusjen etter gymmen er den største grunnen.

Her må du spørre deg selv hvor viktig det er for deg at de andre skal vite det, og få ta del i denne biten av livet ditt. I mitt tilfelle gikk dette veldig bra. Du må selv vurdere din situasjon og ditt forhold til jentene i klassen din. Hilsen Hanna Vern om offerrollen Innsendt av: Synes at dere verner altfor mye omkring offerrollen som er knyttet til homofile, i svarene deres.

Hvorfor skal homofile hele tiden oppmuntres til å fortelle om sin homofili til "noen de stoler på". Si meg, er det virkelig noe å skjule og å "betro" andre? Nei, ha tillit til at folk vil deg godt og "godtar" at du er homo.

Det er vi homofile som sitter med de gode kortene, og de intolerante som bør "betro seg til noen de stoler på". Til alle dere som blir skremt av alt det negative her, i svar og: Veldig mange av oss har aldri hatt nevneverdige problemer med å komme ut som homofile foruten en viss, ubegrunnet frykt på forhånd.

Vi har også opplevd at forholdet til venner er blitt mye nærere etter at vi kom ut - rett og slett fordi vi ikke skjuler viktige ting ved oss selv, og fordi vi ser at vi blir akseptert!

Det viktigste er at hver enkelt føler seg så trygg som mulig når de ønsker å stå frem. Vi ønsker ikke å verne om "offerrollen" som er knyttet til homofile, denne rollen har homobevegelsen forsøkt å kaste av seg i flere år, nettopp fordi vi ikke er ofre på grunn av vår orientering.

Men en prosentvis større andel av oss blir ofre for vold, mobbing og trakassering knyttet til vår orientering, og det er dette problemet vi har i mente når vi svarer. Kapitalen Hvorfor skal man komme ut? Hvorfor oppfordrer så mange til at folk skal offentliggjøre sin seksualitet eller kjærlighet? Er ikke det en privatsak hva man gjør på soverommet? Hvorfor skal man være stolt av å være hetro eller homo?

Hilsen Håkon Å bli akseptert som homo! Anonym Dette Er egentlig ikke et spørsmål,men snarere noen betrakninger om hvor langt de homofile har kommet. Har fått mange venner her Gaysir og da mener jeg venner. Jeg grua fælt da jeg skulle fortelle at jeg var homo til familien og så gikk det over all forventning. De aksepterte det med en gang og var ikke noe negativt i det hele tatt. Er medlem av Brevik Sjømannsforening og der er tonen en helt annen. Var på langweekend i Dublin med 31 stk av de og da fikk jeg høre hvor landet lå.

Der hadde jeg blitt slått ned hvis de hadde visst at jeg var homo,for det tælte de ikke. Jeg har en god kamerat som også var og han vet jo at jeg er det og han er ikke sånn. Han forsvarte de for han hadde jobba på cruisebåt og der var det mange. Jeg kunne skrive mye om det,men det er en ting til jeg må ha med. Det er for langt her så. Hilsen Hans-Olav Innsendt av: Anonym det finnes inngen forskning som tilsier at noen mennesker genuint bifil.

Derimot er det forskning som setter sterk tvil til nettopp bifil legning. I og med at det ikke er noen klare deffinisjoner på hva som kvalifiserer til dette fenomen, må legningen betegnes som en sekkebetegnelse for mennesker som ikke VIL være homo,og ikke KAN være hetero. Ofte føler man betegnelsen feil, fordi det forventes fra samfunnets side at man skal se ut på en spesiell måte. Mennesker mistolker også begjær og forelskelse. Det er begjæret som forteller hvilken legning man har.

Kult å si at du er homo? Husk brukernavn Dette er en offentlig maskin. Debatter nye Donald Trump: USAs nye president svar. Fra 1 til Hvor mye er forrige din type? Beste Safari tur i Africa 25 svar. Har du lyst til å slikke forrige?

Hans Olav Teigland t. På forsiden - Denne dagen betyr alt! Frydpris til biskop Kari Veiteberg Årets råeste pride-fest på Røverstaden i kveld - Borgerlig regjering sikrer skeive fremskritt. Dette nettmøtet er avsluttet Du kan lese alle spørsmålene og svarene under. Mødre som ikke takler homofili Veldig fint at du er så heldig at du har tante og gode venner å snakke med. Dersom det ikke er så lenge siden at din mor fikk vite at du er lesbisk, kan det være at hun trenger litt tid på å fordøye situasjonen.

Snakker tante med mor? Kanskje det akkurat nå føles for nært for mor å snakke med deg? Det kan kanskje hjelpe å gi mor tillatelse til å snakke om forholdet ditt med tante og vennene dine? Det er ikke alltid lett for foreldre å snakke med barna sine om kjærlighet og sex. Du kan kanskje fortelle mor at du savner den gode praten dere hadde før, så blir det kanskje lettere å komme inn på det som har med homofili å gjøre, etter hvert. Hilsen Hanna, Håkon og Hans-Olav.

Du må være forsiktig. Når du står fram som homo er det viktig at du føler deg trygg i forhold til de du forteller det til.

Å være synlig øker dessverre også risikoen for å bli utsatt for vold og trakassering. Slik situasjonen din er nå, høres din risikovurdering ut til at det å stå fram nå er det samme som å få juling.

Dette vil helt sikkert endre seg på sikt. Du vil seinere kunne stå fram uten å risikere å bli banka opp. Har du andre spørsmål eller vil snakke mer om din situasjon, kan du kontakte enten Helseutvalget på 23 35 72 00 eller e-post samtale helseutvalget.

Det er mange måter å fortelle at man er homofil. Du må velge en måte som føles riktig for deg. Hvordan foreldre vil reagere, er ikke alltid gitt på forhånd jfr. Hilsen Hans-Olav, Hanna og Håkon. Overskriften er kun ment for å skape oppmerksomhet.

Vi vet at det ikke alltid er så lett å komme ut av skapet. Spørsmålene som er kommet inn, bekrefter dette. Trenger du noen å snakke med kan du ta kontakt med oss. Vi har samtalegrupper, seminarer og gir råd og veiledning. Vi som jobber i Helseutvalget har taushetsplikt. Hvordan få sagt det? Hvis foreldrene dine er personlig kristne, kan det hende at det å ha en bifil sønn vil være vanskelig for dem.

Imidlertid viser det seg at i møte med homofile, så går det som regel bedre enn fryktet. De som står oss nærmest er ofte de det er vanskeligst å komme ut av skapet for, uavhengig av om de er kristne eller ikke. Fint at du har venner som støtter deg. Hilsen Hanna, Hans-Olav og Håkon. Det er ikke bra at du skammer deg. Når det gjelder årsaker til overrepresentasjon av selvmordstanker blant unge lesbiske og homofile, er dette sammensatt.

En viktig grunn til at de sliter er at de er mer utsatt for vold og trusler enn heterofile. Det er leit at du opplever medias framstilling av homokampen som negativ. Derfor er åpenhet blant flest mulig forskjellige typer lesbiske og homofile viktig. Stresset du opplever ved å måtte identifisere deg med andre lesbiske og homofile, er du ikke alene om.

En måte å håndtere situasjonen din på, kan være å møte andre unge homofile og skeive i f. Skeiv Ungdom eller gjennom grupper i Helseutvalget. Homofob bror Innsendt av: Hvis du tror at broren din vil bruke vold mot deg hvis du står frem fraråder vi deg frå å fortelle han om at du er bifil. Føler du å stå frem skal du gjøre det ovenfor personer du stoler og føler deg trygg på.

Hvordan skal jeg gå frem Innsendt av: Prøv deg frem, prøv å snakke med noen du stoler på. Du vil selv finne ut hva som er riktig eller fungerer for deg på sikt.

Det er ikke uvanlig at man kan være usikker på sitt eget kjærlighets - og sexliv både som ung og som voksen. Skapet er fint Innsendt av: Ved å leve skjult unngår du mange situasjoner som kan oppleves som ubehagelige. Samtidig vil det også for noen være viktig å unngå situasjoner hvor man må fornekte seg selv. Det kan gå på selvfølelsen løs. Samme hvilken livsform vi velger som homofile og bifile er det viktig at disse ikke er koblet til frykt og skam. Flertallet av lesbiske, homofile, bifile og skeive lever gode liv.

Samtidig viser noen av spørsmålene i dette nettmøtet og den siste voldsrapporten utgitt ved NOVA, at det ikke alltid er så lett. Det er vanskelig å noe klart svar på hvordan du skal gå frem. Vårt klare råd er å ikke gå for fort fram. Hvis man skal komme ut er et lurt å si det direkte ovenfor en venn som man stoler på.

Det er ikke gitt at dette går bra, men vår erfaring er at det i de fleste tilfeller går greit. Får du problemer kan det være en idé å ta kontakt med oss i Helseutvalget eller Skeiv Ungdom.

Homofiles Ungdomstelefon når du også på 00 Var lettere enn man trodde Innsendt av: Det er flott å høre!!! Vi trenger flere solskinnshistorier og gode eksempler. Ikke helt åpen Innsendt av: Hvis kompisen din er homo vil han forstå at du er interessert. La han som er i skapet få muligheten til å ta første steget. Ellers er det fint at du forteller hvor fint din komme ut historie har vært. Fordi homofili ikke er noe å skamme seg over. Det må det være like naturlig å tørre å være seg selv og vise at man er homo i situasjoner der dette faller naturlig.

Også heterofile snakker om sivilstatusen sin, kjæresten, eller forholdet sitt uten at dette oppleves som noe spesielt. Som nevnt tidligere ønsker vi å understreke at åpenhet ikke skal oppleves som en plikt. Bruk den tiden du trenger. Vent til moren din har kommet seg etter samlivsbruddet.

Da er det letter for henne å forholde seg til deg og ditt kjærlighetsliv. Støtt deg gjerne på andre i mellomtiden. Det å gå til psykolog generelt kan for noen være en god måte å sortere i følelsene sine. Særlig hvis det er vanskelig å snakke med de som står deg nærmest om problemene. Helseutvalgets erfaring er at det hjelper å snakke med andre homofile som strever med liknende temaer som deg selv.

Ønsker du å få mer info om grupper for unge homofile send epost til haakon helseutvalget. Mange lesbiske og homofile er livredd for å bli avvist av venner, foreldre og søksken når vi kommer ut. Heldigvis er det de færreste som opplever noe negativt når de tar steget ut av skapet. Skal vi gi det ett råd er det viktig å betro seg til en du stoler på for å se hva slags reaksjon du får.

Drøft videre strategi med vedkommende for å se hvem som står som den neste på komme ut - lista di. Jeg selv hadde en komme ut liste hvor min gode venn Pia stod øverst på lista.

Å komme ut Innsendt av: Din historie viser at det er mange måter å løse det å komme ut av skapet. Desverre er du ikke alene om å bli trua av medelever, men vi er imponert over hvordan du løste din situasjon. Lettere nå enn før Innsendt av: Mye tyder på at verden går fremover, men ennå er det mange unge som strever i begynnelsen av sine lesbiske og homofile liv.

Særlig kan det virke som om økt åpenhet bidrar til mer mobbing, vold og trakassering. Media er viktig for å bekjempe negative holdninger som ligger til grunn for slik trakassering. Sterk historie som understreker at det er viktig å komme ut i eget tempo. Helseutvalget har egne grupper og nettverk for homofile som kommer ut i godt voksen alder.

Mer info om gruppetilbudet finner du her http: Hei tips på hvordan fotelle kan du lese svarene ovenfor. Når det gjelder forsvaret har flere stått frem her på Gaysir. Komme ut Innsendt av: Du må finne formuleringer som passer for deg selv. Vi må alle ta litt sats for å klare å komme ut. Se ellers komme ut tips ovenfor. Du stiller mange viktige spørsmål som ikke har noen enkle svar. Fremdeles er det desverre slik at det å være hetero og homo ikke er likestillt.

Det gjør at lesbiske og homofile må fortelle omverden at man ikke er som alle andre. Det kan oppleves som tungt eller vanskelig.

Heldigvis opplever de fleste av oss at dette går mye bedre enn vi på forhånd fryktet. Fint at brikkene begynner å falle på plass i livet ditt. Sannsynlig vil dette ordne seg på sikt når venninnene dine blir tryggere på seg selv. Det er ikke uvanelig at flere søsken i en familie er lesbisk eller homofil. Vi vet ikke om noe nettverk for "homosøsken"? Ta kontakt med Gaysir for å eventuellt lage en sak, eller forsøk å opprett en temagruppe på Gaysir. Det er ikke ditt ansvar at du har opplevd diskriminering på arbeidsplassen.

Hvis du ønsker å forfølge dette eller få svar på dine rettigheter, finnes det egne nettverk for lesbiske og homofile arbeidstakere i fagorganisasjonene. Du kan også kontakte Likestillings- og diskrimineringsombudet. Håper du kan bruke noen av svarene overfor. Mange føler at man er nødt til å fortelle det ansikt til ansikt. For noen har det fungert bedre med en sms, e-post eller brev for å forklare situasjonen. Kjempeflott - fantastisk at det blir lettere å komme ut som lesbisk eller homofil der du bor.

Dette er en følelse vi opplever flere sitter inne med. Skeiv Ungdom, LLH, Skeive Dager, Helseutvalget, og de som driver de forskjellige "homobarene" rundt om i landet skaper møteplasser der vi kan møte likesinnede, møteplasser veldig mange har behov for, behov de ikke får møtt andre steder.

Alle må få lov til å leve sitt liv slik de ønsker, og vi har en utfordring i å klare å akseptere de områdene vi ikke klarer å identifisere oss med. Du må finne din arena og din livsform, og samtidig forsøke å akseptere at andre finner det som passer for dem.

Se også svar ovenfor. Ideelt sett skal det ikke være slik at man må passe seg, men i visse situasjoner må man tenke mer på egen sikkerhet. Bra at du kom ut når det var riktig for deg. Ikke bare som del av ett fjortisopplegg. Det er faktisk mer vanlig å komme ut når man er på din alder. Dette handler om fordommer i eget miljø, mangel på kunnskap om hva det vil si å være bifil.

Det er ikke uvanlig at noen har erfaringer med å være bifil før man lander som homofil. Forskning viser at dette er mer utbredt blant bifile jenter enn gutter. Noen er genuint bifile og har dessverre problemer med å bli akseptert som det.

Her har vi alle ett stort ansvar for å gjøre det lettere for alle å stå frem uansett legning. På jobb Innsendt av: Det å søke jobb er spennende. Vi kan dessverre ikke anbefale deg å være åpen om din seksuelle orientering i en jobbsøker situasjon fordi ikke vet om arbeidsgiver er åpen for homofile søkere? Arbeidsgiver har heller ikke lov å spørre deg om legning. Dette bør ikke være relevant når du søker jobb. Når du har fått jobben og blitt kjent med arbeidskollegaene dine kan du vurdere om du ønsker å være åpen.

Javascript Disabled Detected You currently have javascript disabled. En annen ting er at altfor mange jenter er spillegale. Vi fikk imidlertid bl. Jeg har glemt mitt passord Forumpassord. Kontakt med andre damer? Leter du etter single i Norge, har du kommet til rett. Flest aktive profiler av datingsidene i Norge. Gratis å kommunisere med tusenvis.

Turistvisum og pensjonistvisum, årsvisum til Thailand. De er ofte gift med nordmenn som For mange jenter blir det et sjokk å flytte til Norge med ektemannen, for her forsvinner i mange tilfeller livet de hadde med nordmannen i Thailand.

Dieser Beitrag wurde unter Massasje jenter østfold veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink. Proudly powered by WordPress. De flytter mye rundt, hvorfor det tro?

...

Foreldre og Familie fikk vite det i år og de aksepterte meg helt fint alle sammen bortsett fra bestemor som er jehovas vitne som ikke fikk vite det. ELlers er jeg ganske letta for å ha stått frem slik at folk blir kjent med den jeg faktisk er da. Men ja det er tøft i begynnelsen men blir bedre etterhvert når folk får se hvem du faktisk er. Anders Amundsen Jeg tror forresten at det er lettere nå enn før å være åpen fordi folk aksepterer det mer.

Blandt hetro folk har jeg fått god respekt for å være åpen nå enn hva jeg fikk når jeg var Skulle gjerne gjort alt for å få være 15 år nå og fortelle folk at jeg er bifil. Da hadde jeg kanskje blitt mer akseptert enn hva jeg ble når jeg komm ut tidligere. Jeg mener at Media er med på å skape bedre holdninger og er med på å fjerne holdninger som folk har fordi folk blir mer klar over hva det faktisk er.

Derfor mener jeg at Media har en viktig rolle til å bekjempe fordommer og til å oppnå aksept og forståelse blandt de unge som vokser opp i dag. JA, det er tøft, men jeg har møtt lite negative tilbakemeldinger, men det var MEG som hadde alle fordommene!

Jeg trodde karriere, familie og venner ville slå hånd av meg - men, det stikk motsatte har skjedd! Folk sier jeg er den samme som jeg alltid har vært Viktig å gå i eget tempo, det er kansje det viktigste! Jeg har lært mye om meg selv i denne prossessen Hilsen 3H Militær Innsendt av: Jobber i forvaret, i en profesjonell avdeling, og er skaphomo. Tips på hvordan fortelle det? Har aldri selv hørt om andre homser i tilsvarende avdeling, men kanskje dere har..?

Lars Har tenkt å komme ut. Men er smålig usikker på hvordan jeg skal si det. Mine nærmeste og deler av familien vet det. Har dere noen kjekke sitater jeg kan bruke? Anonym jeg er en gutt på 16 år. Anonym Heller avvist enn mobbet. Alle jentene var redd jeg skulle legge ann på dem og sånt. Jente på 14 btw. Kom ut som bifil for to år siden. Har senere funnet ut at jenter er tingen for meg, men en gang kom det en gutt jeg likte, men det gikk fort over.

Har en bror, men han er hetero. Vil gjerne høre om flere som er søsken og homo.. Anonym Jobbet på et stort hotell i Oslo hvor dette var et problem og hvor jeg følte at min legning ble brukt mot meg ved avansement og manglende innpass blandt inflytelsesrike kollegaer. Det kjedelige er at det skjedde i voksen alder da jeg sto fram. I dag angrer jeg på dette og jobben burde ikke få vite om mitt privatliv. Anonym Noen gode metoder på å fortelle foreldra sine om at man er homofil?

Anonym Har i grunn ikke kommen helt ut av "skapet" enda, men har sagt det til 3 venner. Responsen jeg fikk var helt fantastisk! Er 18 år og for ca ett år siden var jeg så redd for at noen skulle finne det ut.. Men i alle fall, her jeg kommer fra, begynner det å bli mer "normalt" å være homofil eller lesbisk! Må si jeg synes det er herlig!

Hilsen Hanna mobbing ang homofile Innsendt av: Anonym Har aldri blitt mobbet fordi om jeg har leid en mann på gata.. Er du en femi fyr,ja så er du også et lettere bytte ,enn dem som er mer makulint annlagt.. Anonym Jeg er ikke homofil, men bifil. Opplever at det er mange fordommer mot bifile, spesielt innenfor det homofile miljøet.

Òfte opplever jeg å møte samme fordommer fra homofile mot bifile som homofile selv opplever fra hetero vi er "vinglete", lettere utro, osv. Hvorfor tror dere at det er slik? Anonym Jeg er en utlandinger. Beklager at jeg kan skrive bare litt norsk. Jeg er en mann. Jeg vil gjerne vet hvor vanskelig er å kom ut på jobb i Norge eller i Oslo. Jeg søker på en ny jobb nå som jurist, men jeg vet ikke hvis jeg må sier at jeg har samboer som er en mann, og hvordan vil væare det på jobb miljø etterpå. Jeg er åpen med familie og venner, men det er vanskelig for meg for å blir åpen på jobb.

Ludvig Anderssen Hei, Jeg er en gutt på 21 år som ikke føler at jeg kan være meg selv hjemme. Det jeg har slitt med, er foreldrene mine. Det er ikke noe vold etc i bildet, problemet er at det ikke er noe støtte, ikke noe snakk om det. Det er vel nå ca 4 år siden jeg kom ut. Den gangen var det krangel med min mor i ca uker på daglig basis. Mens min far ikke snakket med meg på ca 6 uker. Dette er ganske tungt å gå igjennom. Den dag i dag har vi ikke ytret et eneste ord om min legning, og jeg føler jeg ikke kan ta med noen hjem, uten å få spørsmål om hvem de er og alt slikt.

Jeg har min egen bil, og jeg har nå også kjøpt min egen leilighet. Håper det blir litt mer frihet for meg og kjæresten min i tiden fremover. Jeg får forresten støtte fra alle mine venner. Man kan ikke se legningen min på meg, så alle fikk "sjokk". Takk for dette tiltaket. Anonym Dette er ikke et spørsmål, mer en "gladhistorie". Første gang jeg fortalte på jobb at jeg var homo var det ganske vanskelig.

Det skyldtes nok at jeg hadde jobba der lenge uten å si noe om det, og at en av kollegene mine prøvde å koble meg til sønnen hennes. Da jeg fortalte det fikk jeg stort sett ok reaksjoner, men noen av de eldre ble nok litt skeptiske. Altså, ikke satt meg ned og sagt: Når det er alkohol i bildet blir gjerne folk litt mer tøffe til å spørre. Da kommer de vanlige spørsmålene om "hvordan fant du ut at du er homofil?

Jørn Min datter på 14 år chattet med en ny elev i klassen på ungdomskolen, og i snakken kom det frem at pappaen hennes var homo, venninnen syntes det var drit kult, og på skolen mandag fikk min datter oppleve at hun var dritheldig som hadde homse pappa. Gøy og rart for meg. Viser at Unge i dag kanskje ikke har så mye fordommer?

Er dette trenden blant unge? For opplever ikke dette blant voksne. Hilsen meg Jeg ble alvorlig mobbet lenge før jeg kom ut av skapet fordi jeg hadde "homofile trekk". Det var aldri et spørsmål om å komme ut, ofte er man ute lenge før en vet det selv. Erfaringen min er at mange er redde for å bli assosiert med en homo fordi da kan de bli tatt for å være homo selv. Det blir vanligvis ikke bedre jo eldre en blir, men en blir mer erfaren i å plukke ut grupperinger som en vet har mer toleranse til andre.

Da ofte grupperinger som har blitt utstøtt av samfunnet selv. Og noen faller da dessverre borti miljøer med mye alkohol og narkotika da de miljøene ofte er mer "tolerante" enn andre. Nå er jeg vel nesten kjent for min åpenhet også om min hiv-status, men mens min seksuelle orientering i stor grad nærmest er offentlig er kunnskapen om min hiv-status stadig underlagt "need to know"-prinsipp.

Slik jeg ser det gir det meg ingen merverdi å være homo, men jeg synes at evne til åpenhet av en hver art er viktig - også om seksuell orientering. Jeg ser at tenåringer opplever dette annerledes, og forskningen peker på mobbing, vold og selvmord - et negativt fokus.

Det er aldri noen som peker på det positive i den personlige utfordringen som ligger i å se seg selv som annerledes og utenfor samfunnets fellesskap. Det gjorde jeg heldigvis selv da jeg var en ung homospire. Nå er jeg passert Alle mennesker er forskjellige, og reagerer derfor ulikt på ting, at noen er homo er en av disse tingene alle mennesker har sin egen følelse og mening om.

Har egentlig lyst til å si til foreldrene min at jeg er homofil,men får det ikke til. Så jeg lurte på om det er en måte jeg kan få sagt til dem på en litt pen og rolig måte?

Du kan ikke være sikker på hvordan foreldrene dine vil reagere uansett hvordan du forteller det. Her finnes det nok ingen fasittsvar. Men mange foreldre setter pris på at barna deres er åpne og viser dem tillit ved å inkludere foreldrene i livet sitt. Hvis du vil lufte det du har tenkt å si, kan du kontakte f.

Fint at dere tar dette pp. Kanskje hadde det vært end mere intressant hvis dere brukte tid på å veilede befolkningen i homofil legning. Hva dette egentlig innebar. Man vet rett og slett ikke hva dette er. Folk tror fortsatt man kan måle folks legning på utseendemåte, noe også homofile tar inn over seg å blir en del av. Hva er egentlig bi, er det en sekkebetegnelse for menn som har sex med hverandre og som ikke VIl være homo og ikke KAN være hetero?

Homofile som ikke er feminine vil oftest betegne seg som bi, fordi det liksom kvlifiserer til å være mere mann. Ta heller folket i lære. Ikke la folk sitte igjen med en sekkebetegnelse av en legning. Bifil er ingen legning i seg selv, da ville det være mulig å velge det vanskelige bort. Hilsen Hanna foreldretrøbbel Innsendt av: Anonym Jeg har fortalt at jeg er lesbisk til de fleste venner og kollegaer, men sliter i forhold til foreldrene mine.

Har dere noe tips om hvordan jeg kan si det til dem? Pappa er liberal, en ekte 68'er som sikkert hadde godtatt det. Mamma derimot er veldig konservativ. Hun er oppdratt strengt og litt gammeldags, mener at ting bør være som de er også videre. Hun mener at homofile ikke bør få gifte seg eller adoptere barn. Hun hater å snakke om sånne ting og virker som hun syns det er et ekkelt tema.

Hver gang jeg tenker at jeg skal si det finner jeg en god grunn til å la være. Noe som skal skje i de nærmeste dagene eller ukene som ikke må "forstyrres" av en sånn nyhet.

Har aldri hatt kjæreste. Det plager meg veldig, for det er vel ikke normalt å være nærmere 30 uten å noengang ha hatt det? Jeg har tenkt at det kunne være fint å fortelle dem det når jeg får kjæreste, men tenk om det aldri skjer? Hilsen jente, 26 år. Kjærligheten kan være vanskelig å finne for alle. Noen finner kjærligheten fort, mens andre bruker lengre tid. Det viktigste er at du ikke gir opp. Drømmedama kan komme når du minst venter det! Hilsen Hanna og Håkon Besteforeldre Innsendt av: Vil jo gjerne at de skal vite der, men er jo redd for at de skal bli borte om de ikke liker det.

Jeg har nesten en kjæreste nå, og hun er kjempe søt, tror det bare er et spørsmål om tid før vi blir sammen. De har møtt henne, men likevel, jeg er veldig redd for hvordan de vil reagerer når de får vite det.

Jeg har valgt og ikke si det til de i klassen min, men likevel har jeg jo lyst til å kunne skrike ut at jeg også har en jeg er glad i, selv om det er en hun og ikke en hann som blir regnet som normalt. Klem fra BiJente Vi kjenner jo ikke besteforeldrene dine, og vet dermed ikke hvordan de vil reagere, her bør du kanskje spørre foreldrene dine hva de tror?

Flere velger å ikke komme ut under skolegangen, hvor frykten for at medelevene i klassen skal tro at man "titter" i garderoben eller dusjen etter gymmen er den største grunnen. Her må du spørre deg selv hvor viktig det er for deg at de andre skal vite det, og få ta del i denne biten av livet ditt.

I mitt tilfelle gikk dette veldig bra. Du må selv vurdere din situasjon og ditt forhold til jentene i klassen din. Hilsen Hanna Vern om offerrollen Innsendt av: Synes at dere verner altfor mye omkring offerrollen som er knyttet til homofile, i svarene deres. Hvorfor skal homofile hele tiden oppmuntres til å fortelle om sin homofili til "noen de stoler på". Si meg, er det virkelig noe å skjule og å "betro" andre? Nei, ha tillit til at folk vil deg godt og "godtar" at du er homo. Det er vi homofile som sitter med de gode kortene, og de intolerante som bør "betro seg til noen de stoler på".

Til alle dere som blir skremt av alt det negative her, i svar og: Veldig mange av oss har aldri hatt nevneverdige problemer med å komme ut som homofile foruten en viss, ubegrunnet frykt på forhånd.

Vi har også opplevd at forholdet til venner er blitt mye nærere etter at vi kom ut - rett og slett fordi vi ikke skjuler viktige ting ved oss selv, og fordi vi ser at vi blir akseptert! Det viktigste er at hver enkelt føler seg så trygg som mulig når de ønsker å stå frem.

Vi ønsker ikke å verne om "offerrollen" som er knyttet til homofile, denne rollen har homobevegelsen forsøkt å kaste av seg i flere år, nettopp fordi vi ikke er ofre på grunn av vår orientering. Men en prosentvis større andel av oss blir ofre for vold, mobbing og trakassering knyttet til vår orientering, og det er dette problemet vi har i mente når vi svarer.

Kapitalen Hvorfor skal man komme ut? Hvorfor oppfordrer så mange til at folk skal offentliggjøre sin seksualitet eller kjærlighet?

Er ikke det en privatsak hva man gjør på soverommet? Hvorfor skal man være stolt av å være hetro eller homo? Hilsen Håkon Å bli akseptert som homo! Anonym Dette Er egentlig ikke et spørsmål,men snarere noen betrakninger om hvor langt de homofile har kommet. Har fått mange venner her Gaysir og da mener jeg venner. Jeg grua fælt da jeg skulle fortelle at jeg var homo til familien og så gikk det over all forventning. De aksepterte det med en gang og var ikke noe negativt i det hele tatt.

Er medlem av Brevik Sjømannsforening og der er tonen en helt annen. Var på langweekend i Dublin med 31 stk av de og da fikk jeg høre hvor landet lå. Der hadde jeg blitt slått ned hvis de hadde visst at jeg var homo,for det tælte de ikke.

Jeg har en god kamerat som også var og han vet jo at jeg er det og han er ikke sånn. Han forsvarte de for han hadde jobba på cruisebåt og der var det mange. Jeg kunne skrive mye om det,men det er en ting til jeg må ha med. Det er for langt her så. Hilsen Hans-Olav Innsendt av: Anonym det finnes inngen forskning som tilsier at noen mennesker genuint bifil.

Derimot er det forskning som setter sterk tvil til nettopp bifil legning. I og med at det ikke er noen klare deffinisjoner på hva som kvalifiserer til dette fenomen, må legningen betegnes som en sekkebetegnelse for mennesker som ikke VIL være homo,og ikke KAN være hetero.

Ofte føler man betegnelsen feil, fordi det forventes fra samfunnets side at man skal se ut på en spesiell måte. Mennesker mistolker også begjær og forelskelse. Det er begjæret som forteller hvilken legning man har. Kult å si at du er homo? Husk brukernavn Dette er en offentlig maskin. Debatter nye Donald Trump: USAs nye president svar. Fra 1 til Hvor mye er forrige din type? Beste Safari tur i Africa 25 svar.

Har du lyst til å slikke forrige? Hans Olav Teigland t. På forsiden - Denne dagen betyr alt! Frydpris til biskop Kari Veiteberg Årets råeste pride-fest på Røverstaden i kveld - Borgerlig regjering sikrer skeive fremskritt. Dette nettmøtet er avsluttet Du kan lese alle spørsmålene og svarene under. Mødre som ikke takler homofili Veldig fint at du er så heldig at du har tante og gode venner å snakke med.

Dersom det ikke er så lenge siden at din mor fikk vite at du er lesbisk, kan det være at hun trenger litt tid på å fordøye situasjonen. Snakker tante med mor? Kanskje det akkurat nå føles for nært for mor å snakke med deg? Det kan kanskje hjelpe å gi mor tillatelse til å snakke om forholdet ditt med tante og vennene dine? Det er ikke alltid lett for foreldre å snakke med barna sine om kjærlighet og sex. Du kan kanskje fortelle mor at du savner den gode praten dere hadde før, så blir det kanskje lettere å komme inn på det som har med homofili å gjøre, etter hvert.

Hilsen Hanna, Håkon og Hans-Olav. Du må være forsiktig. Når du står fram som homo er det viktig at du føler deg trygg i forhold til de du forteller det til. Å være synlig øker dessverre også risikoen for å bli utsatt for vold og trakassering. Slik situasjonen din er nå, høres din risikovurdering ut til at det å stå fram nå er det samme som å få juling.

Dette vil helt sikkert endre seg på sikt. Du vil seinere kunne stå fram uten å risikere å bli banka opp. Har du andre spørsmål eller vil snakke mer om din situasjon, kan du kontakte enten Helseutvalget på 23 35 72 00 eller e-post samtale helseutvalget. Det er mange måter å fortelle at man er homofil. Du må velge en måte som føles riktig for deg.

Hvordan foreldre vil reagere, er ikke alltid gitt på forhånd jfr. Hilsen Hans-Olav, Hanna og Håkon. Overskriften er kun ment for å skape oppmerksomhet. Vi vet at det ikke alltid er så lett å komme ut av skapet. Spørsmålene som er kommet inn, bekrefter dette. Trenger du noen å snakke med kan du ta kontakt med oss. Vi har samtalegrupper, seminarer og gir råd og veiledning. Vi som jobber i Helseutvalget har taushetsplikt.

Hvordan få sagt det? Hvis foreldrene dine er personlig kristne, kan det hende at det å ha en bifil sønn vil være vanskelig for dem. Imidlertid viser det seg at i møte med homofile, så går det som regel bedre enn fryktet. De som står oss nærmest er ofte de det er vanskeligst å komme ut av skapet for, uavhengig av om de er kristne eller ikke.

Fint at du har venner som støtter deg. Hilsen Hanna, Hans-Olav og Håkon. Det er ikke bra at du skammer deg. Jeg vet at jentene er redde for dette, fordi de vet aldri om det er en politispaner eller en vanlig kunde som ligger foran dem. Det kan dreie seg om thaier som bor andre steder, som Sverige og Tyskland, men de er uansett thaier. Skrevet 19 august - Skrevet Juni 17, Skatteetaten godtar ikke thaikursen. Men de fleste stedene finnes i dag. Javascript Disabled Detected You currently have javascript disabled.

En annen ting er at altfor mange jenter er spillegale. Vi fikk imidlertid bl. Jeg har glemt mitt passord Forumpassord. Kontakt med andre damer? Leter du etter single i Norge, har du kommet til rett. Flest aktive profiler av datingsidene i Norge. Gratis å kommunisere med tusenvis.

Turistvisum og pensjonistvisum, årsvisum til Thailand. De er ofte gift med nordmenn som For mange jenter blir det et sjokk å flytte til Norge med ektemannen, for her forsvinner i mange tilfeller livet de hadde med nordmannen i Thailand.

Søte homo menn hemmelig nummer

Homo escort service nearby kristen Blowjob homo homofile homo massasje homo menn homo. Babes Munnsex Hardcore massasje tenåringer olje søt bestemor. Movies billig bra norsk bdsm rune rudberg nakenbilder oslo sexy pussy pics hemmelig sex par søker par wet pussy Ved å sende kodenavn Rune og rett telefonnummer kunne du i helgen få. jul Bra lokaler, søte, men i varierende grad smilende jenter. Bra massasje. Anbefales. Chang Mai Passe lokaler, litt voksne og veldig hyggelige. sep Mer fokus, men har det blitt lettere å fortelle at man er homo? Populært Hei alle kjekke og søte i helseutvalget:) Jeg har . Hvorfor blir det sett som så viktig å komme ut, nesten som et pliktnummer alle skeive må igjennom?.

NORSKE AMATØR GUTTER MASSAGE SEX MENN HOMO